DJ'ler

La Gata Negra

Hilal, teknolojiye ve yeniliğe aşık bir havacılık mühendisidir. Arjantin tango doktorasından bu yana hayatının önemli ve tamamlayıcı bir yönü olmuştur.

Hilal'in tangosunda en başından beri en önemli unsur müzik oldu. Tango dj'liğini dersler alırken ve ilk adımlarının pratiğini yaparken öğrenmeye başladı. Kısa bir süre içinde Portekiz'in Porto kentindeki yerel tango etkinliklerinde djlik yapmaya başladı.

2013 yılından bu yana Hollanda'nın Leiden kentinde yaşıyor ve düzenli olarak yerel ve uluslararası milongalarda, festivallerde ve maratonlarda djlik yapıyor. Kara kedilere olan hayranlığından dolayı kendisine Amsterdam'da Milonga Los Locos'taki arkadaşları tarafından La Gata Negra takma adı verildi.

DJ La Gata Negra romantik, tutkulu ve neşeli bir atmosfer yaratmayı seviyor. Sonuna kadar pozitif ve iç ısıtan bir ruh halini sürdürebilmek için orkestraları özenle seçiyor ve uyumlu tandalar oluşturuyor. En önemli kuralı dans etmek istediği şarkıları da çalmaktır.

İletişim ve bağ onun için çok önemli ve etkinlik sırasında dansçıların yüzlerindeki gülümsemeyi ve ışıltıyı fark ettiğinde inanılmaz mutlu oluyor. Dansçılarla paylaşmak için dj setinin ayanıbaşında büyük bir kase çikolata bulunduruyor.